Aangeboden door: kerstpakkettenidee.nl

Kerstpakketten in 2021: waar worden je medewerkers blij van?

Foto: pixabay

Het is je vast niet ontgaan dat de herfst is aangebroken, veel bedrijven beginnen dan ook al hard te brainstormen over hoe ze hun personeel en zakenrelaties kunnen verrassen tijdens de feestdagen. Daarom wijden we dit artikel al aan dit onderwerp.

Dankzij de corona maatregelen blijft het een uitdaging om je personeel gemakkelijk een kerstpakket te overhandigen. De besmettingen nemen toe en in de media verschijnen wederom berichten over eventuele nieuwe maatregelen. Als gevolg hiervan dienen de werkgevers dit jaar alweer rekening te houden met allerlei mogelijke scenario’s.

Ook zal dit dus gevolgen hebben op de manier hoe de kerstborrel plaatsvindt en hoe deze kerstpakketten worden bezorgd. Het is in een tijd als dit, waar er gebrek is aan persoonlijk contact met collega’s, extra belangrijk om het personeel te bedanken voor hun inzet het afgelopen jaar. Naar aanleiding hiervan hebben we diverse aanbieders gesproken over de mogelijkheden om deze pakketten op een leuke manier bij je personeel te krijgen.

Keuzeconcept: een persoonlijk cadeau voor je personeel

Ondanks dat kerstpakketten ieder jaar razend populair zijn garanderen ze niet altijd volledige tevredenheid bij de medewerkers. Er ontstaat wellicht ruilhandel tussen de medewerkers of sommige artikelen belanden zelfs in de prullenbak. Vindt u het nu ook lastig om de juiste keuze te maken voor uw personeel? Probeer dan eens het eigen keuzeconcept pakket!

Het eigen keuzeconcept pakket bevatten namelijk de perfecte cadeaus voor je personeel. Hoe dan kan? De medewerkers kunnen namelijk hun pakket zelf samenstellen. En juist in een lastige periode zoals deze is het uiterst belangrijk dat je personeel een gewenst presentje krijgt. Al je medewerkers hebben uiteraard verschillende wensen voor een kerstpakket. Sommige kiezen graag iets om te delen met vrienden en familie terwijl andere graag een pakket vol food artikelen of juist gadgets willen ontvangen. Door te kiezen voor een keuzeconcept pakket weet je in ieder geval zeker dat je personeel blij is met hun kerstpakket, en juist in deze tijd is zoiets erg belangrijk.

Zelf een pakket samenstellen

Zodra je kiest voor het keuzeconcept kan je personeel inloggen met een persoonlijke code. Vervolgens kiezen zij cadeautjes uit ons enorme assortiment die ze graag willen ontvangen. Deze cadeaus zijn gemaskeerd door middel van punten, deze punten hangen samen met het door jouw opgestelde budget. Je personeel weet dus niet zomaar hoeveel hun budget is of hoeveel euro een artikel kost.

Deze cadeaus kan het personeel vinden op een unieke webshop die is opgezet voor je bedrijf. De huisstijl van je bedrijf wordt overgenomen op de webshop. Zo herken je collega’s direct de website en weten ze dat ze op de juiste webshop zitten. Deze webshop kan ook nog verder gepersonaliseerd worden door het toevoegen van een eigen welkomsttekst.

Keuzeconcept enorm populair

Volgens kerstpakkettenidee.nl en kerstpakketonline.nl stijgt de populariteit rondom deze optie enorm. Dit komt omdat het uiteraard lastig is om voor ieder personeelslid een juist kerstpakket te vinden. Met deze optie heeft je personeel enorm veel keuze dus weet je zeker dat er iets tussen zit voor je medewerkers.

Het uitdelen van kerstpakketten tijdens de feestdagen blijft altijd een goede manier om je hardwerkende personeel te bedanken. Of het nu een traditioneel kerstpakket is of juist een kerstpakket met eigen keuze, het zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Vandaar dat wij iedere werkgever aanraden om hun personeel te bedanken door middel van een mooi kerstpakket!

Nieuws

Meest gelezen