Eten met gemak breidt uit naar regio Meppel

Meppel - Eten met gemak breidt het bezorggebied uit. Frans Polman neemt de maaltijdbezorging op zich in de gemeente Meppel, Staphorst en Steenwijkerland.

Polman is blij met de nieuwe uitdaging: ‘De kwaliteit en het ruime koelverse assortiment zijn voor mij belangrijke uitgangspunten om mensen te gaan voorzien van dagelijkse topmaaltijden.’

Ervaring

Polman heeft jarenlang ervaring in de servicegerichte branches en heeft altijd de wens gehad om een eigen onderneming te starten. De klanten in de regio Meppel krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht.

Uniek

‘Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of als men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm, vegetarisch of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst’, vervolgt Polman, die de bestellingen aan huis komt leveren. ‘De bezorging vindt plaats op vaste tijdstippen. Dat vind ik een belangrijk stukje betrouwbaarheid.’

Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen, zelfs tot in de keuken.

Bestellen kan door te bellen naar Frans Polman via 038-8200420.