Beleef de lente bij Boer Staphorst

Staphorst - De kleuren veranderen, de dagen worden langer en iedereen heeft lentekriebels. Bouw- en woonwarenhuis Boer Staphorst heeft ook de lentekriebels te pakken. Daarom is er vrijdag 19 en zaterdag 20 april van alles te beleven. Verschillende activiteiten en demonstraties maken hun opwachting in de winkel.

Het macrameeën uit de jaren ‘70/’80 is weer helemaal terug van weggeweest. Een knooptechniek waarmee verschillende dingen gemaakt kunnen worden, zoals wandhangers en plantenhangers. Dat laatste kan op zaterdag 20 april geleerd worden bij Boer Staphorst tijdens een workshop macramé plantenhanger. Deelnemers krijgen in 3 uur tijd uitleg over het macrameeën waarbij ze vervolgens ook zelf aan de slag gaan met het maken van een eigen plantenhanger. Zowel in de ochtend als de middag vindt een workshop macramé plantenhanger plaats.

Demonstraties

Ook zijn er deze dagen andere workshops om aan deel te nemen en diverse demonstraties te volgen. Zo is er onder andere een kookdemonstratie van Siemens op de keukenafdeling, een demonstratie van Fiskars tuingereedschap en een gratis Flexa kleuradvies. Daarnaast zijn er op de parkeerplaats verschillende demonstraties, zoals een BBQ-demonstratie en de demonstratiebus van Makita. Ook kan er korting gedraaid worden aan het rad, tot 20% korting op één artikel naar keuze of een van de andere leuke prijzen.

Vergeet niet in te schrijven voor de verschillende workshops via de website. Meer informatie over alle activiteiten/acties en het inschrijven is te vinden op www.boer-staphorst.nl/beleef-de-lente.