Sportproject barst los in Haveltermade

Meppel - Het sportproject ‘Sporters in Actie’ wordt van woensdag 1 mei tot en met vrijdag 3 mei gehouden in de wijk Haveltermade op de sportvelden voor de Kruiskerk. Deze sportdriedaagse is een initiatief van de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt Meppel (Kruiskerk). Drie dagen lang sporten en leuke activiteiten ondernemen met de jeugd uit de buurt.

Tijdens deze sportdriedaagse zijn alle kinderen en jongeren uit de wijk welkom om te sporten met en onder begeleiding van het sportteam uit de Kruiskerk. Het doel van dit sportproject is om op een actieve manier in contact te komen met elkaar. Meedoen is gratis.

Er staan diverse sporten centraal. Denk aan voetballen, basketballen, volleyballen en dans. In de avonden sport het sportteam met de oudere jeugd. De laatste sportdag is op vrijdag. Deze verloopt iets anders dan de andere dagen. Op deze dag is er einde van de middag ook nog een leuk en gezellig pannenkoekenfeest.

Woensdag t/m vrijdag: 14.00-16.00 uur (kinderen 6 tot 12 jaar), 19.00-21.00 uur (12 jaar en ouder). Vrijdag 16.00-17.00 uur: pannenkoekenfeest.