Pitstopdag bij Ten Kate Motoren

Nieuwleusen - Ten Kate Motoren houdt zaterdag 20 april, voor de achttiende keer, weer de inmiddels bekende Pitstopdag.

Er is een nieuwe race-partner gevonden. Tijdens de Pitstopdag wordt het nieuwe Ten Kate Yamaha WSB Team, met rijder Loris Baz, aan de pers en het publiek gepresenteerd. Daarbij kan een kijkje in de racekeuken worden genomen en kan het publiek kennismaken met het Yamaha Ten Kate Superbike team met onder andere Loris Baz.

Op zowel motorisch gebied als in de keus van accessoires heeft Ten Kate Motoren aan de Rollecate 55 op het Nieuwleuser bedrijventerrein, veel te bieden. In de royale motorzaak gaan vele motoren met aantrekkelijke aanbiedingen over de toonbank.

Op diverse Honda-modellen kunnen zaterdag ook proefritten worden gemaakt. Ten Kate heeft ook nog acties op het gebied van kleding, helmen en laarzen, terwijl er ook speciale banden- en olie- aanbiedingen zijn.

De motorrijder vindt er dus veel van zijn gading nu de motor weer van stal is gehaald. Zelfs de vering van de eigen motorfiets kan gratis worden afgesteld, terwijl ook op de vermogenstestbank de eigen machine aan een pk-test kan worden onderworpen.

Veel staat op 20 april in het teken van entertainment en sportiviteit. Onder andere een stuntteam zal zorgen voor veel spektakel samen met een uitgebreid paddock vol klassieke racers uit voorbij gaande jaren maken de Pitstopdag compleet. Met ook nog een kijkje op de tuningsafdeling is er kortom voor elk wat wils.

Voor een natje en droogje worden komend weekend ook enige standjes van de catering bemand, zodat de Pitstopdag 2019 ongetwijfeld weer flinke aanloop zal krijgen.

Dat alles onder het motto van ‘Join the winning team’.