House of rock zet de feesttent in Rouveen op de kop

Rouveen - De feestformatie House of Rock komt zaterdag 20 april naar Rouveen.

Stel dat Nirvana een cover zou spelen van DJ Paul Elstak…Met dat idee gingen de muzikanten van partyrockband ‘House Of Rock’ driftig aan de slag. Muzikanten die hun sporen in het rockcircuit al ruimschoots verdiend hebben, bundelen hun krachten om de ‘guilty pleasures’ van de jaren '90 te laten herleven op een manier zoals je dit nog nooit hebt beleefd.

House classics van DJ Paul Elstak tot Scooter en van SNAP tot 2 Unlimited vliegen in razendsnelle medley’s om je oren. Geen keyboards, geen computers, maar ronkende gitaren en een explosieve ritmesectie. De muzikanten worden ondersteund door twee zangeressen die dit feest der herkenning van begin tot eind meebrullen. In hun eerste jaar als band zette House of Rock al heel wat feesttenten en festivals op zijn kop, waaronder een stampvolle megatent op Paaspop. Afgelopen jaar schoten zij hun feestkanonnen af op de grote festivals van Nederland waaronder 7th Sunday, de Zwarte Cross en Festyland. Naast de band is er op deze avond ook nog een 90’s rock DJ, een 90’s VJ

In verband met eerste paasdag de volgende dag stopt de muziek wel eerder dan gebruikelijk. De Oranjevereniging raadt iedereen daarom aan op tijd te komen om niets van het feest te missen. 

kaartjes zijn in de voorverkoop te bestellen via https://oranjeverenigingrouveen.nl/tickets/