Tivoli houdt komende week 'Jan Bralten Match & Mixtoernooi'

Meppel - Bij Tivoli Tennis Club vindt van komende dinsdag tot en met vrijdag het ‘Jan Bralten Match & Mixtoernooi’ plaats. De wedstrijden worden telkens gespeeld tussen 18.30 en 22.30 uur. Het gaat om een nieuw en wederom ludiek tennistoernooi van deze Meppeler vereniging.

Toen Junior Bralten vorig jaar het succes en het plezier ervoer van de Uniepool 5-daagse bij Tivoli, gaf hij direct te kennen zoiets ook wel te willen. Het contact met het bestuur van Tivoli was daarna snel gelegd. Er werden vlot afspraken gemaakt en er is inmiddels een contract voor drie jaar getekend. Bralten, die al jaren sponsor is bij Tivoli, heeft de komende jaren dus ook een eigen toernooi.

Creativiteit

Tivoli Tennis Club kent sinds vorig jaar een groei in het aantal leden en wenst haar sponsors net iets meer te bieden en houdt daarom graag een toepasselijk evenement. Met enige creativiteit heeft het nieuwe toernooi al spoedig vorm gekregen. Het betreft een mixtoernooi waarbij men ten minste eenmaal met zijn/haar eigen mixpartner speelt, maar ten minste ook eenmaal ‘vreemd gaat’ met de mixpartner van een ander. Het affiche voor het toernooi, dat op diverse plekken in de stad hangt, straalt de identiteit van de vereniging en de beoogde sfeer van het toernooi uit: eigenzinnig en een tikkeltje ondeugend.

Aanmelden

Inmiddels zit het toernooi nagenoeg vol. Er zijn nog slechts enkele plaatsen. Deelnemers kunnen zich nog tot donderdagavond 23.59 uur aanmelden via tinescheele@gmail.com. Op vrijdag wordt de indeling gemaakt en ontvangen de deelnemers de uitnodiging voor hun eerste wedstrijd.

Het sportieve gezelligheidstoernooi vindt dus plaats tussen Pasen en Koningsdag, met op vrijdagavond (Koningsnacht) een afsluiting met muziek, een korte modeshow en mooie prijzen. Toeschouwers zijn de gehele week ’s avonds van harte welkom bij Tivoli, aan de Catharinastraat in Meppel.