Fusion Plaza viert feestje rond tweejarig bestaan

De Lichtmis - Familierestaurant Fusion Plaza aan de Noordelijke Ruitenweg 1 bij de Lichtmis bestaat op vrijdag 17 mei twee jaar. ‘Om onze gasten te bedanken, gaan we dat die week vieren’, vertelt eigenaresse Xiaoli Chen. ‘Houd daarvoor onze Facebookpagina in de gaten.’

‘Live cuisine’ staat er op de website van Fusion Plaza en dat is niets te veel gezegd. Wokken, grillen en gerechten bereid op houtskool; het eten wordt klaargemaakt waar je bij staat. Met verse ingrediënten. Vers is ook de sushi. En de liefhebber van de traditioneel Chinese keuken, of juist de westerse en Hollandse gerechten, wordt zeker niet vergeten. Gevestigd in de Lichtmis naast de Koperen Hoogte biedt Fusion Plaza veel ambiance.

Sushi

‘Het beste van de westerse en de oosterse keuken komen bij ons samen’, vertelt Chen die ook trots is op de sushi. ‘De sushi is vers en komt in kleine schaaltjes op een lopende band voorbij. Zoals je dat voorheen vaak zag in de chiquere sushirestaurants. Het zijn daarnaast echt mooie creaties om te zien. Het oog wil ook wat.’

Fusion Plaza is ook hét adres voor zakelijke diners, bedrijfs- en familiefeesten. De locatie is even mooi als goed bereikbaar, pal naast de A28 en met meer dan voldoende parkeergelegenheid.

Contact

Op de website www.fushionplaza.nl staan alle prijzen en bijzonderheden. Houd de Facebookpagina www.facebook.com/fusionplazazwolle in de gaten of bel met (0529) 42 65 66.