Nieuwe collecties zijn binnen bij Urzo Woninginrichting

Meppel - ‘Het is voorjaar, dus alle nieuwe collecties zijn binnen’, vertelt Angelique van Urk van Urzo Woninginrichting enthousiast. Er zijn uiteraard verschillende nieuwe trends én nieuwe kleuren.

De nieuwe collectie rolgordijnen, duettes en gordijnen zijn allemaal te vinden in de winkel aan de Noteboomstraat 7. ‘We zien dat overgordijnen weer helemaal hip zijn. Uiteraard zijn die verkrijgbaar in diverse trendkleuren, zoals groen, geel en terra. Maar ook de neutrale kleuren doen het altijd goed.’ Op het gebied van vloeren is pvc - en dan met name het visgraatmotief - erg trendy. ‘Pvc-vloeren worden veel verkocht’, zegt Van Urk. ‘Er zijn ontzettend veel kleuren beschikbaar. Om de klanten de juiste keuze te laten maken, geven we altijd kleurstalen mee naar huis. Je kunt dan namelijk goed zien wat het beste in je huis en bij je meubels past. In de winkel komt er veel op je af, is er veel keuze. Ook kan een vloer - door lichtinval of juist kunstlicht - heel anders lijken dan thuis’, vertelt Van Urk. ‘Even een kleurstaal meenemen, daar dringen we altijd wel op aan. Het is best een uitgave, die moet natuurlijk niet tegenvallen.’ Naast advies biedt Urzo Woninginrichting ook een stukje service. Vloeren en gordijnen worden ingemeten en vervolgens gelegd of opgehangen. ‘Uiteraard geven we vantevoren een prijsopgave, zodat klanten weten waar ze aan toe zijn.’

Op dit moment is er ook veel vraag naar buitenzonwering, zoals screens en knikarmschermen. ‘Het is hier nu de perfecte periode voor. De levertijden zijn nu nog niet lang en de klant kan er dan de hele zomer van genieten.’ Horren verkoopt Urzo het hele jaar door. ‘Eerder zagen we daarvan ook een piek in de zomer, maar daar is al een tijdje geen sprake meer van. Echt strenge winters hebben we niet, dus de beestjes zijn er het hele jaar door.’ Er is steeds meer mogelijk op het gebied van horren. ‘Loop eens binnen, we hebben een ruim assortiment’, besluit Angelique van Urk.

Urzo Woninginrichting is gevestigd aan de Noteboomstraat 7. Kijk ook op www.urzo.nl voor meer informatie.


Gerelateerd nieuws