Speciale avond voor dames in de Spil

Nieuwleusen - Saam Welzijn houdt in samenwerking met De Spil op dinsdag 28 mei een kleuradvies avond in het kulturhus De Spil. De bijeenkomst begint om 19.00 uur.

Bovendien treden twee zanggroepen op: De Djingels en het 4Tune Vovaal . De Djingels vormen een kleinkunst-zanggroepje dat 3-stemmige a capella liedjes zingt over het leven van elke vrouw. Ze zijn opgericht op 1 januari van dit jaar (2019) en hebben nog geen uitgebreid repertoire, maar de liedjes die zij ten gehore brengen zijn herkenbaar, grappig en soms ontroerend. De teksten en melodieën zijn geschreven door Dea Jansen, die ook al 10 jaar teksten voor The Wrinkles heeft geschreven.

Het 4Tune Vocaal kwartet zorgt deze avond voor sfeervolle meerstemmige popsongs met begeleiding van piano, gitaar of a capella, dat is waar vocaal kwartet 4Tune voor staat. Anja Boerkamp, Lianne Frericks, Debby JansenHolleboom en Eline Koenjer proberen aan elk lied een eigen draai te geven. ‘We kiezen liedjes die ons op welke manier dan ook raken, zodat we dat gevoel ook aan ons publiek kunnen overbrenge’. Op het repertoire staan onder meer liedjes van Adele, Jason Mraz, Ed Sheeran, Bette Midler, John Denver, Ilse de Lange, Claudia de Breij, Marco Borsato en Guus Meeuwis. Het zijn voornamelijk de wat rustigere luisterliedjes, maar er zitten ook wat meer uptempo nummers bij en een mix van Engels- en Nederlandstalig.

Aanmelden voor deze avond kan via j.bos@saamwelzijn.nl (Kosten kleuradviesavond 7,50 euro)