Oldemarkt krijgt Horse Experience Center

Oldemarkt - Huifkartochten Weerribben gaat uitbreiden. Het bedrijf, dat nu ruim een jaar bestaat, krijgt een complete make-over om de gasten breder te kunnen voorzien. Oldemarkt krijg hiermee een compleet Horse Experience Center.

Huifkartochten Weerribben is een initiatief van Stalhouderij Zwaan en ’t Binnenhof in Paasloo. Zij verzorgen diverse huifkartochten door de Weerribben als aanvulling en alternatief op de rondvaarten. Onder begeleiding van een gids/menner maakt men kennis met de Weerribben en/of omgeving van Paasloo en Oldemarkt. Een nieuwe en originele manier om op ouderwetse wijze kennis te maken met de omgeving. Combineer een mooie tocht door de Weerribben met een ontvangst met koffie en gebak, een lunch van de kaart of een high tea/win/beer in ‘t Binnenhof. Onlangs zijn er twee nieuwe rijtuigen aangeschaft die plaats bieden aan 20 gasten.

Nieuw Experience Center

Het nieuwe Horse Experience Center biedt een compleet pakket aan voor jong en oud zoals demonstraties van oude ambachten als stalhouderij en hoefsmederij. De accommodatie, welke op 1 juni opent, biedt ook gelegenheid om te knuffelen met paarden, deze te aaien en te verzorgen. Ook voor vrijgezellenfeestjes kunt u terecht in Oldemarkt. Zo kunnen dames een fotoshoot houden in prachtige jurken bij een van de aanwezige koetsen. Meer informatie over het gloednieuwe Horse Experience Center aan de Eekstraat verschijnt binnenkort op www.huifkartochtweerribben.nl