Camping Meistershof breidt uit

Dwingeloo - Janneke en Wim Klaassen van Camping Meistershof aan Lheebroek 33, hebben hun nieuwste plannen verwezenlijkt. Afgelopen zaterdag opende burgemeester Rikus Jager één van de nieuwe plaatsen.

De realisatie van enkele nieuwe camperplaatsen is gevierd met een klein feestje. Inmiddels telt de camping 150 plaatsen, waarvan nu 23 geschikt zijn voor campers. Daarbij zijn er drie trekkershutten en een luxe natuurcabine. In de 61 jaar dat de camping bestaat, is veel veranderd. Gasten kunnen ook hun campers in de winter laten staan.

Veel campinggasten woonden de feestelijke opening bij en werden getrakteerd op een hapje en een drankje. ‘Wij zijn heel trots dat we na acht jaar plannen maken, ook dit hebben kunnen realiseren,’ vertelt Wim. Hij voegt er aan toe dat de camping als enige in Nederland aangesloten is op glasvezel, tot in de caravans en campers over de gehele camping.

Aandacht voor natuur

De familie is bovendien zeer milieuvriendelijk, zo is achter op het terrein een insectenhotel gebouwd met daarop zonnepanelen, die de in totaal de 170 zonnepanelen completeren. Bijzonder is ook dat de gasten middels een camera de drie jonge ooievaars in het nest kunnen volgen.