Dwingeloo en Vledder krijgen consultatiebureau

Dwingeloo - GGD Drenthe opent met ingang van maandag 3 juni twee nieuwe consultatiebureaus in de gemeente Westerveld, in Dwingeloo en Vledder. De bestaande locaties in Diever, Havelte en Uffelte blijven gewoon geopend.

Op het consultatiebureau wordt de groei en gezondheid van kinderen tot 4 jaar gevolgd. Daarnaast kunnen ouders hier terecht met vragen over de gezondheid, opvoeding of groei van hun kind(eren). Het eerste bezoek vindt plaats zodra een kind ongeveer één maand oud is. Hiervoor worden ouders automatisch uitgenodigd.

Inloopspreekuren

Naast de geplande afspraken op het consultatiebureau, kunnen ouders terecht op het inloopspreekuur. Bijvoorbeeld om vragen over eten, slapen, zindelijkheid of opvoeding van hun baby of peuter te bespreken met een jeugdverpleegkundige.

Bij het consultatiebureau in Vledder kunnen ouders op de tweede maandag van de maand terecht tussen 12.30 en 12.45 uur. Op de vierde maandag van de maand is dit van 12.15 tot 12.45 uur (behalve in de schoolvakanties). Kijk op www.ggddrenthe.nl/inloopspreekuren voor een overzicht van alle consultatiebureaus en inloopspreekuren in Drenthe.

De consultatiebureaus bevinden zich aan de Bruges 17 in Dwingeloo en het Lesturgeonplein 10 in Vledder. In Dwingeloo gaat het om een heropening. Het consultatiebureau in Vledder is een nieuwe locatie. Neem voor het maken of wijzigen van een afspraak contact op met de jeugdgezondheidszorg van

GGD Drenthe via 088-24 60 246.