Brocante Fair: ‘Frans gevoel op Drents platteland’

Koekange - De Drentsche Brocante Fair wordt op zaterdag 1 juni voor de 8e keer gehouden. Op het erf van De Winkel Koekange aan de Dorpsstraat 68 is een grote fair. Een grote groep enthousiaste brocanteurs toont een prachtige sortering brocante.

Het pure onvervalste brocante en antiek. Landelijk, romantisch, robuust of industrieel, voor elke smaak is er wel iets te vinden. Gezellig rondstruinen langs de vele kramen, ieder met een geheel eigen stijl. De gemoedelijkheid en de plattelandsrust zorgen ervoor dat bezoekers heerlijk ontspannen hun verzameling kunnen uitbreiden of zich kunnen laten inspireren door het vakkundig geëtaleerde aanbod. Ondertussen is het mogelijk om te genieten van een lekker drankje met daarbij ambachtelijk gemaakte Franse hartig- en zoetigheden, die met veel zorg zijn gemaakt én bijzonder smaakvol zijn. Daarnaast is er ook een zalmroker waar men ter plekke een heerlijk broodje warme zalm kan eten.

De fair is makkelijk te bereiken en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid. Honden zijn aangelijnd welkom. Het evenement wordt gehouden van 10.00 tot 16.00 uur. De entree bedraagt 3 euro per persoon en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang. Meer informatie op www.dewinkelkoekange.nl of volg het evenement via Facebook.