SC Rouveen kent droomseizoen en is nog steeds in de race

Rouveen- Het jonge SC Rouveen kent een schitterend seizoen waarin het als tweede eindigde achter kampioen ZAC. In de nacompetitie mag alles, maar hoeft niks. Kloosterhaar werd echter eenvoudig aan de kant gezet met 3-0 waardoor de ploeg van coach Eddy Zwijnenberg zich plaatste voor de halve finale. Daarin wacht komende zaterdag 2e klasser FC Zutphen en wederom mag SC Rouveen thuis aantreden.

SC Rouveen startte ijzersterk en kreeg binnen het kwartier drie 100% kansen. Thomas Harink, Daimen Schra en Jean Paul Hooikammer verzuimden de score te openen waarna de thuisploeg het even een fase lastig had. Het herpakte zich een kwartier voor rust en wist met twee treffers het duel naar zich toe te trekken. Jean Paul Hooikammer opende de score na een fraaie aanval in de 37e minutu (1-0) en op slag van rust was het Elrick Mulder die op aangeven van Daimen Schra de marge verdubbelde, 2-0.

SC Rouveen kon door die twee treffers na rust leunen en liet het initiatief aan Kloosterhaar. Dat creëerde geen uitgespeelde kansen en zag de thuisploeg in de 63e minuut het duel beslissen. Jean Paul Hooikammer schoot de 3-0 hoog tegen de touwen waarna de groen-witten eenvoudig de ruime marge over de streep trokken.