Tandartspraktijk Slotplantsoen ontvangt keurmerk De Lieve Tandarts

Meppel - Tandartspraktijk Slotplantsoen is een lieve tandarts. De tandartspraktijk in Meppel nam onlangs het keurmerk De Lieve Tandarts in ontvangst.

Dit bijzondere keurmerk wordt uitgereikt aan een selectie van praktijken, die persoonlijk bezocht worden door het bemiddelingsplatform. De praktijk voldoet aan alle gestelde voorwaarden op het gebied van persoonlijke aandacht, preventie en intensieve begeleiding van patiënten, in het bijzonder angstpatiënten en kinderen. Daarmee draagt Tandartspraktijk Slotplantsoen bij aan de landelijke missie van De Lieve Tandarts: iedereen weer naar de tandarts.

Mondgezondheid

‘Naast kwalitatieve tandheelkunde werken binnen onze praktijk tevens tandprothetici en een implantoloog’, vertelt Brigitte, praktijkmanager en preventieassistente. ‘Dit maakt dat we patiënten, jong en oud, gericht en snel kunnen behandelen en begeleiden. Ons team is vooruitstrevend en enthousiast. We zetten echt onze tanden in een goede mondgezondheid.’ Het team van Tandartspraktijk Slotplantsoen bestaat uit tandartsen Safae Serghini en Andrei Dobrescu, preventieassistente Jennifer en assistentes Jeanet, Hanita en Ina.

Het gevoel van vertrouwen begint bij de voordeur. ‘Een lieve tandarts is een tandarts waar je zonder angst naartoe gaat. Je wordt geholpen op een manier waar je blij van wordt, er wordt naar je geluisterd en je behoudt de controle over de behandeling.’

‘Compliment’

In de praktijk wordt gewerkt met de nieuwste materialen en volgens moderne technieken en methoden. ‘Door onze betrokken, open manier van werken stellen we iedereen op z’n gemak. Ook mensen die angstig zijn. Door de jaren heen hebben we velen geholpen bij het zetten van die belangrijke eerste stap. Mensen die lange tijd niet naar de tandarts zijn geweest, plannen nu direct een volgende afspraak in. Dat is het grootste compliment dat je kunt krijgen.’

Het is de missie van bemiddelingsplatform De Lieve Tandarts om heel Nederland weer naar de tandarts te helpen. Uit onderzoek is gebleken dat 3,5 miljoen mensen in Nederland niet of zelden naar de tandarts gaan. Via www.delievetandarts.nl vinden mensen een lieve tandarts in hun omgeving en wordt ook overstappen geregeld.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!