‘Samen op zoek naar jouw nieuwe baan’

Nieuwleusen - Ben jij werkzoekende, net klaar met school of toe aan een carrièreswitch? Solide Personeel kan helpen bij het vinden van een leuke baan of een verandering in de loopbaan.

Met als thema ‘Samen op zoek naar jouw nieuwe baan’ organiseert Solide Personeel uit Nieuwleusen in samenwerking met het UWV – Werkgeversservicepunt Regio Zwolle een bijeenkomst waar werkzoekenden en gerenommeerde werkgevers elkaar kunnen ontmoeten. Veel werkzoekenden weten namelijk niet wat Nieuwleusen en de regio aan prachtige bedrijven te bieden heeft. Solide Personeel kan ook ondersteunen bij om- of bijscholing.

Werkgevers

Tijdens deze bijeenkomst krijgen belangstellenden de mogelijkheid om zichzelf in een-op-eengesprek te presenteren aan de deelnemende werkgevers. En op hun beurt vertellen de werkgevers wat het bedrijf te bieden heeft.

De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 13 juni van 19.30 tot 21.30 uur. Locatie is het kantoor van Solide Personeel aan de Burg. Backxlaan 15 in Nieuwleusen. ‘Deelnemers hoeven allen hun CV en natuurlijk een goed humeur mee te brengen.’

Bedrijven

De volgende bedrijven uit Nieuwleusen nemen deel: ARCABO Chaletbouw, Selecsys B.V., Metselbedrijf Vegtron, Luinstra Watermanagement, Klok Dakkapellen, Wegrestaurant De Lichtmis. En uit de regio: TIFA Lemele, Regionaal Techniek Centrum Hardenberg, Lagemaat Sloopwerken Heerde en Lenferink M.V.A. Zwolle.

Spontaan binnen lopen is geen probleem, maar vooraf aanmelden wordt zeer gewaardeerd. Dit kan door een mail te sturen naar info@solidepersoneel.nl. Meer weten? Neem dan contact op met Bianca van Dijk of Jolanda Zijlstra van Solide Personeel op 0529-484418.