Autobedrijf Henk Kelly viert 50-jarig bestaan

Ruinen - Autobedrijf Henk Kelly bestaat 50 jaar en dat wordt het komende weekend volop gevierd met aanbiedingen, open huis en pinkstershow.

Egbert en Fopje Kelly begonnen in 1969 met reparatie en verkoop van auto's. De zoon van Egbert Kelly, Henk, en zijn vrouw Geke zetten het autobedrijf voort en in de loop der jaren groeide het bedrijf tot een groot garagebedrijf met tankstation, een verkoopplein en een wasstraat. In 2012 stapten de zoon van Henk, Jeroen, en Marloes in het bedrijf en namen het vorig jaar over. De werkplaats is uitgebreid en vernieuwd en het bedrijf beschikt nu ook over een wasstraat.

‘Deze mijlpaal willen we graag met anderen vieren. Vandaar dat we een feestweekend hebben georganiseerd’, zegt Jeroen Kelly. Wie jarig is, trakteert. Dat doet Autobedrijf Henk Kelly komend weekend. Zaterdag 8, zondag 9 en maandag 10 juni is er open huis en een pinkstershow. In de vernieuwde werkplaats staan hapjes en drankjes klaar. Voor de kinderen staat een springkussen en kunnen ze smullen van een ijsje. In het hele weekend heeft Autobedrijf Henk Kelly brandstofkorting en korting voor de autowasstraat.

Er staan 60 occasions van diverse merken en prijsklassen te glimmen en te wachten op een nieuwe eigenaar. Bij aankoop verloot Autobedrijf Henk Kelly drie luchtballonvaarten.

www.autobedrijfhenkkelly.nl