Gulle giften voor het Tonckensdierenpark

Zuidwolde - Het bestuur van het Tockensdierenpark werd afgelopen dinsdag uitgenodigd door een delegatie van CBS de Heidevlinder. Deze school houdt jaarlijks een bazar en een deel van de opbrengst wordt beschikbaar gesteld aan een goed doel.

Dit jaar hebben zij gekozen voor het Tonckensdierenpark. Eén van de redenen hiervoor was de ziekte onder de dieren dit voorjaar waardoor het dierenpark enkele maanden werd gesloten voor publiek. Alles moest ontstmet en schoongemaakt worden.

Gelukkig heeft het parkt weer nieuwe konijnen en is het dierenparkje weer open voor het publiek. ‘Wij bedanken de Heidevlinder voor het geschonken bedrag van 500,00,- euro’, aldus het bestuur van het Tockensdierenpark.

Restbedrag

Tevens ontving het Tockensdierenpark een gift van de straatversieringscommissie van de Kerkenbosweg. Omdat tijdens de feestweek van Zuidwolde geen straatversiering meer wordt georganiseerd hadden zij nog een restbedrag in de kas. Dit bedrag van 142,25,- euro hebben zij geschonken aan het Tonckensdierenpark.