Staphorst overtuigend naar finale nacompetitie

Staphorst- Staphorst heeft op overtuigende wijze de finale van de nacompetitie bereikt. Nadat woensdag al met 0-3 was gewonnen bij SC Feyenoord werd de Rotterdammers ook thuis met ruime cijfers verslagen. Na een 2-0 ruststand werd het uiteindelijk 4-0 voor Staphorst dat in de finale Gemert treft.

Woensdag speelt Staphorst eerst in Noord-Brabant, zaterdag komt Gemert naar Staphorst voor het tweeluik.

SC Feyenoord begon nog aardig aan het duel en kreeg de eerste kans, maar daarna was het Staphorst dat heerste. Kansen waren er voor Ferdi ter Avest, Martijn Brakke en Mike Reuvers om de score te openen. Zij verzuimden dat waarna het na een klein half uur wel raak was. Ferdi ter Avest zette de geel-blauwen op 1-0 en een minuut later was het treffen defnitief beslist. Na een overtreding ging de bal op de stip en was het Martin van 't Ende die de 2-0 aantekende.

Kort na de pauze was het Pascal Mulder die de derde Staphorster treffer op het scorebord schoot (3-0) waarna het duel langzaam doodbloedde. Staphorst geloofde het wel, SC Feyenoord had het hoofd al gewillig in de schoot gelegd waardoor er weinig meer gebeurde. Pas vlak voor tijd werd het nog 4-0 door een eigen goal van de bezoekers.