Doomijn houdt derde ontdekfair

Meppel - Doomijn Kinderopvang organiseert voor het derde jaar op rij de ‘Kom, Kijk en Ontdekfair’ in Meppel. Zaterdag 15 juni laat het van 10.00 tot 12.00 uur zien wat het doet en hoe er wordt samengewerkt in de buurt.

‘We vinden het belangrijk om sterk verankerd te zijn in de samenleving van Meppel en klaar te staan voor haar inwoners’, vertelt Elize Matter, manager kinderopvang, over de samenwerking. ‘Dat begint al bij de allerjongsten.’ In Meppel werkt Doomijn nauw samen met verschillende partners, zoals de Oosterboerschool en De Tolter, maar ook met de bibliotheek en Welzijn Mensenwerk. Elize: ‘De fair is een prachtige manier om te laten zien hoe mooi en waardevol dit partnerschap in Meppel is.’

Tijdens de fair is voor alle leeftijden wat te doen, van ponyrijden tot bloempotjes schilderen en van schminken tot workshops. De commissie bakt tijdens de fair pannenkoeken. ‘Onze buren van Welzijn Mensenwerk verzorgen de koffiekraam en de Oosterboerschool en de Tolter staan klaar met een kraam om meer over hun scholen te vertellen.’ Ook de eigen ‘partners’ van Doomijn van de buitenschoolse opvang aan de Oosterboerweg en KP Laan sluiten aan met activiteiten voor kinderen van acht jaar en ouder. Zo zal er door de kinderen van deze BSO een carwash georganiseerd worden. De opbrengst hiervan wordt gedoneerd aan Kika.