Nijeveen Live! is groot succes (+ foto’s)

Nijeveen - Dat de inwoners van Nijeveen hun eigen boontjes wel kunnen doppen, bleek zaterdagavond weer eens in de grote feesttent met het programma Nijeveen Live! Geen nationale of regionale artiesten maar gewoon een hele avond vullen met inwoners van Nijeveen zelf.

Na het succes van 2015 en 2016 keerde het evenement dit jaar terug in Nijeveen, als onderdeel van de Feestweek Nijeveen.

Normaal is 13 een ongeluksgetal maar zaterdag was het meer een geluksgetal, zo’n daverend succes werd het artiestenevenement. Sommige artiesten stonden voor de eerste keer op het grote podium en andere hadden misschien enige podiumervaring. Een ding hadden ze in ieder geval gemeen, alle deelnemers brachten vol enthousiasme hun nummer voor het voetlicht.

Er waren zelfs artiesten bij die een extra optreden gaven in de vorm van een duo. Begeleid door het professionele orkest Glamourama zetten de artiesten een programma neer dat klonk als een klok. Het publiek gaf duidelijk aan hoe enthousiast het was in de vorm van veel applaus en zwaaiende armen. Het was geen avond met een competitierandje. Er waren dus geen prijzen te winnen. Als beloning kregen de medewerkers een daverend applaus van het publiek en dat was net zo welkom als een prijs.

Na afloop van het programma speelde het orkest Glamourama door tot in de kleine uurtjes. Nijeveen kan terugkijken op een kraker van een avond. Het Nijeveense feest duurt nog tot en dinsdag.