Linde viert dorpsfeest met ‘tekenfilms’

Linde - In Linde wordt vrijdag en zaterdag het jaarlijkse dorpsfeest gehouden. De organisatie gebeurt in innige samenwerking tussen het dorpshuis van Linde en Plaatselijk Belang en begint vrijdag om 19.30 uur met de kinderplaybackshow.

Een uurtje later komen de teams voor de zeskamp voor het eerst in actie, uiteraard ook met de playbackshow. Thema is dit jaar ‘tekenfilms’. De avond wordt afgesloten met DJ Vipers.

Zaterdag

Op zaterdag starten de kinderen om 10.00 uur met hun spellencircuit. Na gedane arbeid is het ook voor de kinderen goed om wat te eten: de organisatie schotelt de jeugd een lekker patatje voor. Opgeven voor de kinderactiviteiten kan nog. De spellen zijn voor de allerkleinsten tot en met groep 8, de playbackshow voor kinderen van de basisschoolleeftijd.

Zeskamp

Om 11.30 uur begint het stevige werk van de zeskamp voor de deelnemende teams, waarna een uur later alweer het eten klaar staat in het dorpshuis van Linde. Om 13.30 uur wordt de strijd hervat met fysieke inzet, om 20.30 uur wordt de zeskamp afgesloten in de feesttent met de theorieronde. De afsluiting is met live-muziek.