Gratis zomer- en aircocontrole bij Volvo Nieuwenhuijse Meppel

Meppel - Volvo Nieuwenhuijse in Meppel geeft een gratis zomer- en airconditioningcontrole voor de Volvo-rijder om zo onbezorgd, goed voorbereid en ontspannen op (vakantie)reis te gaan.

Het gaat om een inspectie op onderdelen die essentieel zijn voor zomerse omstandigheden. In totaal wordt de Volvo op maar liefst 20 punten gecontroleerd.

Het gaat om bandenspanning en –profiel, controle van de remmen, ruitenwisserbladen, het oliepeil, het koelvloeistofniveau, de multiriem, het uitlaatsysteem, de koppeling, de elektrische installatie (verlichting en accutest), de gordels.

De normale prijs voor deze zomercheck is € 29,-, omdat Volvo Nieuwenhuijse veiligheid hoog in het vaandel heeft staan is deze zomercheck voor de (nieuwe) klant geheel gratis.

Speciale aandacht krijgt de airconditioning. Om de airconditioning fris en krachtig te houden, is onderhoud van groot belang. Volvo Nieuwenhuijse verzorgt daarom een uitgebreide gratis controle van de airconditioning.

Mocht het systeem niet naar behoren werken, dan biedt Volvo Nieuwenhuijse onderhoud aan. Zo wordt het systeem – indien nodig - bijgevuld en gereinigd. Een eventuele geurbehandeling zorgt ervoor dat nare geurtjes voorkomen worden.