Knoll B.V. houdt open huis op nieuwe locatie

Staphorst - De geheel nieuwe bedrijfslocatie van Knoll B.V. aan de Achthoevenweg 40 in Staphorst is woensdagavond geopend.

Met de opening van het nieuwe pand verlaat het bedrijf de oude locatie aan de Oude Rijksweg 525 in Rouveen, die reeds vanaf 1955 in gebruik was. Tegelijkertijd met de verhuizing is ook de naam van het bedrijf veranderd van Gebr. Knoll naar Knoll B.V.

Knoll B.V. is een bedrijf die zowel de particuliere, zakelijke als overheidsklant oplossingen biedt voor advies, verkoop en service voor machines die gebruikt worden in voor Landbouwmechanisatie, Tuin & Park en Industrie. Tevens produceert Knoll B.V. zelf machines die onder het ‘Baling & Wrapping’ programma verkocht worden naar meer dan 50 landen wereldwijs inmiddels.

Het bedrijf nodigt iedere geïnteresseerde bezoeker uit om vrijdag en zaterdag de nieuwe locatie te komen bezichtigen tijdens het ‘open huis evenement’ waarin groot uitgepakt is. Ook voor kinderen is er veel vertier en iedereen gaat met een leuke verrassing naar huis.

Openingstijden open huis: vrijdag tot 22.00 uur en zaterdag tussen 9.00 en 16.00.

www.knollbv.nl