Rabobank steunt clubs en verenigingen met Rabo ClubSupport

Regio - De Rabobank Coöperatie Weken gaat dit jaar verder onder de naam Rabo ClubSupport. In 2020 zal ook de Rabobank Clubkas Campagne verder gaan onder deze nieuwe naam.

Verenigingen en stichtingen met een maatschappelijk doel of initiatief zijn uit naam van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland uitgenodigd om zich in te schrijven voor Rabo ClubSupport. Of het nu een buurtversterkend project is of een initiatief op het gebied van kunst of cultuur: als coöperatieve bank gelooft Rabobank in de kracht van clubs, verenigingen en stichtingen. Ze maken de leden, buurt en de lokale samenleving sterker.

Clubs en verenigingen die zich inschrijven voor Rabo ClubSupport, voeren campagne om stemmen te werven voor een zelf opgegeven bestedingsdoel. Iedere stem is daarbij geld waard. Zonnepanelen op het clubhuis, de organisatie van een Ouder-Kind Toernooi; wat een club ook nodig heeft of graag wil verwezenlijken, met Rabo ClubSupport is de kans groot dat het er daadwerkelijk van komt. En het mooie is, als lid van Rabobank heb je invloed en stem je mee op deze mooie doelen en initiatieven.

En dat is belangrijk. Clubs en verenigingen moeten vaak creatief zijn om te kunnen voortbestaan. Terwijl ze veel meer betekenen dan alleen ontspanning bieden of mensen laten sporten. Clubs en verenigingen maken de leden, de buurt en de lokale samenleving sterker. Het is de plek waar leden samenkomen. Talenten ontplooid én benut worden. Dat is de échte winst.

Rabobank ondersteunt hen zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter en sterker maken.

Inschrijving Rabo ClubSupport geopend

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland stelt voor Rabo Clubsupport dit jaar 125.000 euro beschikbaar om te investeren in lokale clubs en verenigingen. Verenigingen en stichtingen die in de eerste helft van 2019 al hebben meegedaan met de Rabo Clubkascampagne moeten nog even geduld hebben. Zij kunnen vanaf 2020 meedoen met Rabo ClubSupport aangezien verenigingen en stichtingen eens per jaar aanspraak kunnen maken op een sponsor- en donatiebedrag van Rabobank.

Verenigingen en stichtingen kunnen zich aanmelden tot en met 20 september. De stemperiode start op 27 september.

Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op Rabobank.nl/clubsupport.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!