Premium auto’s hebben nu premium podium

Steenwijk - De premium auto’s Mercedes-Benz, BMW en Audi zijn al enige tijd te vinden bij autobedrijf Marco van Beek. Sinds afgelopen weekend heeft Marco van Beek ook een premium accommodatie (showroom en werkplaats) op een premium locatie (nabij rotonde van Shell tankstation).

De belangstelling tijdens het open huis afgelopen zaterdag was enorm. Marco, zijn gezin en de medewerkers verwelkomden de nieuwsgierige bezoekers. Ze kregen louter complimenten over de inrichting van de showroom met industriële uitstraling.

Boys and toys. Met een imposante voorraad Mercedessen, BMW’s, Audi’s en Porsches lijkt het een snoepwinkel voor autoliefhebbers.

Ook de klassiekers die boven in de showroom waren gestald, trokken de aandacht. Met daarachter levensgrote foto’s. Daar zitten verhalen achter. Zoals de auto waarin Marco en zijn vrouw zijn getrouwd. De eerste Mercedes, die Marco aan zijn ouders verkocht, of een klassieke Jaguar, die Marco tijdens zijn stage in Engeland had en recent door zijn vader gerestaureerd is.

Anders

Marco van Beek doet het dus anders dan anderen. Hij haakt in op beleving en emotie. Want daar gaat het in de komende jaren nadrukkelijk om in de autobranche’, zegt Marco van Beek. In de vorstelijke nieuwe omgeving baden de premium cars van Marco Beek in een zee van natuurlijk licht. ‘Een waanzinnig erepodium voor deze emoties op wielen’, zegt Marco van Beek.