Ringfoto Meppel overhandigt aankoopbedrag aan winnaar

Meppel - ‘Ik heb de brief wel twee keer moeten lezen’, zei meneer van de Berg uit Meppel lachend, toen hij het bericht kreeg dat hij het aankoopbedrag van 249,00 euro van zijn nieuwe camera vrijdag weer mocht ophalen bij Ringfoto Meppel. ‘Ik win normaal nooit wat’, gaf hij ruiterlijk toe.

Meneer van de Berg kocht in juni een mooie nieuwe Sony camera en meldde zich direct aan als Goldmember van Ringfoto Meppel. Hiermee ontving hij naast zijn Goldmembercard niet alleen 5 jaar garantie, maar maakte hij ook kans het aankoopbedrag van zijn camera terug te winnen.

Vip-avonden

Naast de terugwinactie organiseert Ringfoto Meppel sinds dit jaar speciale Goldmember Vip-avonden. Tijdens deze avonden kunnen houders van een Goldmemberkaart, onder het genot van een hapje en een drankje, gebruikmaken van interessante aanbiedingen en zijn er diverse fotografen en leveranciers aanwezig om iedereen zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

Ringfoto is al decennialang Europa’s grootste inkooporganisatie. Eén van de meest succesvolle acties is: het terug kunnen winnen van het aankoopbedrag van uw nieuwe camera. ‘Ringfoto Meppel doet actief mee aan deze actie en dat werpt dus nu zijn vruchten af’, aldus een eveneens gelukkige Harry Scholing, eigenaar van Ringfoto Meppel. ‘Dit is nu al de vierde keer dat wij een klant op deze manier blij kunnen maken.’

Winactie

Iedereen die een camera bij Ringfoto Meppel koopt kan Goldmember worden en maakt daarmee kans het aankoopbedrag terug te winnen. De landelijke actie, met maandelijks een winnaar, loopt nog onbepaalde tijd door.

Ringfoto Meppel is gevestigd aan de Putstoel 3 in Meppel. Kijk voor meer informatie op: www.ringfotomeppel.nl