V90 in Business Sport uitvoering bij Volvo Nieuwenhuijse Meppel

Meppel - Volvo Nieuwenhuijse in Meppel heeft sinds kort de Volvo V90 Business Sport in de showroom. Het betreft een gelimiteerde uitgave op basis van de R-Design uitvoering, met een dikke € 6.000,- financieel voordeel.

Volvo heeft al een rijke historie als het gaat om estates (stationwagons). De fraaie V90 zet deze traditie moeiteloos voort. De V90 is een aantrekkelijk gelijnde Zweed met een minimalistisch en ruim interieur.

De nieuwe Business Sport is gebaseerd op de R-Design uitvoering. Johan van der Krieke, vestigingsmanager van Volvo Nieuwenhuijse Meppel: ‘Dat betekent een combinatie van moderne Zweedse luxe en design met een onmiskenbare performance en uiterste precisie.’

De uitvoering kent 18 inch lichtmetalen velgen, een sportchassis, sportstoelen vóór, sportpedalen, het met leder beklede sportstuur, geperforeerd nappalederen bekleding en karakteristieke T-shape LED-verlichting.

Nog completer

De V90 Business Sport biedt twee aantrekkelijke pakketten die de auto nóg completer maken: de Luxury Line en Scandinavian Line. Zo bevat de Luxury line een elektrisch bedienbaar panoramisch schuif-/kanteldak, head-up display en parkeercamera achter. De Scandinavian Line komt met parkeerverwarming met timer, verwarmbaar stuurwiel en een verwarmbare achterbank voor de koudere dagen in het jaar. De V90 Business Sport is leverbaar in Ice White, Passion Red, Bright Silver, Osmium Grey, Onyx Black, Crystal White en Bursting Blue.

De V90 Business Sport is verkrijgbaar vanaf € 59.175,-.

www.nieuwenhuijse.nl


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!