Reserveer nu Skoda Citigo iV bij Korterink

Rouveen - De Skoda Citigo iV is nu te resereveren bij Autobedrijf en Skoda-dealer Korterink in Rouveen. De Skoda Citigo iV wordt de eerste echt bereikbare 100% elektrische auto.

Voor een bedrag van € 250,- kun je als eerste de Citigo iV reserveren. De uiteindelijke vanafprijs is inclusief 6 jaar onderhoud, dus dat betekent 6 jaar zorgeloos rijden. André Korterink: ‘Zorg dat je er snel bij bent, want wordt een beperkt aantal auto’s gebouwd en de interesse is groot! Als je nu een Skoda Citigo iV reserveert, rij je in 2020 elektrisch.’

De Citigo iV is de eerste 100% elektrische auto van Skoda. Korterink: ‘De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.’

Actieradius

De actieradius is vastgesteld op 265 kilometer. Gemiddeld legt een inwoner van Nederland 22 kilometer af met de auto voor woon-werk verkeer. Dit houdt in dat je op een volle accu 12 dagen van thuis naar je werk kunt rijden. Hiermee biedt de Citigo iV een zeer grote actieradius aan voor een stadsauto, waardoor de elektrische auto praktisch is voor werk en privé.

Opladen

De volledige oplaadtijd van de Citigo iV bedraagt ongeveer 5 uur. Snelladen tot 80% met het Combined Charging System (CSS) duurt máár 1 uur. Nederland beschikt inmiddels over een groot netwerk laadpalen, waardoor het opladen erg gemakkelijk is. Dit kan thuis (zelfs met 230V aansluitingen), onderweg of op kantoor zodat jij altijd opgeladen onderweg gaat.

Financieel

De Citigo iV is voor zowel zakelijke als particuliere rijders aantrekkelijk door diverse financiële voordelen. Zo ben je bij de aankoop van een elektrische auto t/m 2020 vrijgesteld van BPM en betaal je tot en met 2020 geen Motorrijtuigenbelasting (wegenbelasting). Als zakelijke rijder betaal je in plaats van de normale 22% bijtelling maar 4% voor een volledig elektrische auto.

Elektrisch rijden is naast de financiële voordelen bovenal beter voor het milieu. Het is de groenste manier van autorijden, doordat er geen uitstoot van CO2 en stikstof plaatsvindt tijdens het autorijden. Emissievrij rijden in de stad is hiermee een feit. Daarnaast is er ook minder geluidshinder dan bij reguliere brandstofauto's. De onderdelen van de Citigo iV zijn zo gebouwd dat ze naderhand kunnen worden hergebruikt en gerecycled.

www.korterink.nl