Ook tweede dag Meppel Outdoor Festival pakt goed uit

Meppel - De eerste editie van het Meppel Outdoor Festival gaat als uiterst geslaagd de boeken in. Ook de tweede avond van het festival op het parkeerterrein achter het Stadhuis waar de nadruk iets meer lag op hedendaagse muziek uit de Top 40 van nu, verliep nagenoeg vlekkeloos.

Na een geslaagde vrijdagavond met optredens van de dj's Jean en Paul Elstak en The Party Animals, kwamen zaterdagavond opnieuw heel veel voornamelijk jongeren af op het festival. Al vroeg in de avond werd de menigte getrakteerd op een heerlijk optreden van Maan die de heupen al vroeg in beweging kreeg. De zangeres die in 2016 The Voice of Holland wist te winnen,  veroverde de harten van het publiek met haar hits Hij is van mij, Lief zoals je bent en Spijt. Opvallend was dat de zangeres live zeer goed bij stem is.

Met een vertraging van enkele minuten startte even na acht uur Lil Kleine met zijn optreden. De Amsterdammer werkte nog even op de zenuwen van festivalorganisator Felix van der Gun door heel laat in Meppel te arriveren. Toen Kleine gewapend met twee fessen drank eenmaal op het podium stond, pakte hij het publiek in 25 minuten in met een aantal van zijn hits waarvan Drank en drugs nog altijd één van de grootsten is.

Toen eenmaal de duisternis was ingevallen, nam Bizzy bezit van Meppel. In een meer dan een uur durend optreden pakte de rapper uit en tegelijk Meppel in. Duizenden kelen tegelijk zongen zijn hits mee en wiegden met de heupen op de vaak heerlijk slome beats.