Guus Brillen is helemaal vernieuwd

Meppel - Na een complete verbouwing en een gloednieuw interieur in december vorig jaar, heeft nu ook de gevel van Guus Brillen aan de Hoofdstraat een make-over gehad. ‘Alles is nu af. Het is eindelijk een mooi geheel’, zegt eigenaar Guus Starrenburg.

‘We hebben ervoor gekozen om ons eerst op de winkel te richten. Stap voor stap hebben we alles aangepakt. Vorig jaar heeft de binnenruimte een metamorfose gehad. Deze kreeg een andere indeling, een compleet nieuw interieur en een nieuwe meer chique en trendy stijl.’

Eindresultaat

Nog steeds zijn Guus en collega Kim zeer tevreden met het eindresultaat van die eerste verbouwing. ‘We kozen voor een interieur met zwarte, gouden en marmeren accenten, waar de brillen mooi in uit komen. De grote houten stamtafel bleef wel staan. Die is onmisbaar in onze winkel’, zegt de ondernemer.

‘Ik ben blij dat het nu zo’n mooi geheel is.’ De gevel is volledig onder handen genomen heeft een nieuwe moderne uitstraling gekregen. Ook heeft Guus Brillen nu een nieuw bijpassend gouden logo, die op de gevel is aangebracht.

Assortiment

Wie de winkel van Guus Brillen binnenstapt, treft een ruim assortiment aan reguliere-, zonne-, leesbrillen en contactlenzen . ‘We hebben veel verschillende exclusieve monturen waar we er maar 1 van hebben. Dat betekent dat klanten hier echt een unieke bril kunnen kopen. We hebben heren-, dames-, en kinderbrillen van bekende merken als Prada, Gucci, Ray-Ban, JF Rey, Oakley en Vingino’, zegt Guus. ‘Daarnaast hebben we ook ons voordelige huismerk met monturen vanaf 69 euro.’

Maar de uitgebreide en exclusieve collectie is niet het enige waar Guus Brillen om bekend staat. ‘We nemen de tijd voor klanten en dat weten ze ook. Mensen kunnen plaatsnemen aan de grote stamtafel, krijgen een lekkere kop koffie en dan nemen we rustig de tijd om te kijken welke bril past bij de klant.’

Is er een geschikt montuur gevonden? Dan wordt er gratis een oogmeting gedaan, om de juiste sterkte van de glazen of voor de contactlenzen te bepalen. ‘We hebben voor iedereen wel een mooie en geschikte oplossing’, aldus Guus.

Contact

Guus Brillen is gevestigd aan de Hoofdstraat 54. Kijk voor meer informatie op de website: www.guusbrillen.nl en volg Guus Brillen via Facebook of Instagram /guusbrillenmeppel.