Bar & Booz sluit seizoen Openluchttheater Avereest af

Balkbrug - Bar & Booz treedt vrijdag 13 september op in het Openluchttheater Avereest. Het is het laatste optreden van dit theaterseizoen.

De vier bandleden Richard, Robin, Luuk en Menno voelen wel wat spanning. ‘Dat zou je misschien niet verwachten omdat we al zo veel optredens in deze samenstelling hebben gehad, maar het optreden in het openluchttheater is anders dan anders’, zeggen ze. ‘Hier is men meer geneigd om de hele avond te zitten, terwijl het publiek bij onze andere optredens vaak staat of door de zaal loopt ’

Kriebels

Ondanks de kriebels hebben de heren er wel veel zin in. ‘We gaan er een geweldig feest van maken’, klinkt het resoluut. Over de verwachte belangstelling zijn ze duidelijk. ‘Geen idee hoeveel mensen er komen. Natuurlijk komen er een paar vrienden van ons en dan zit je al snel op 10 man.’. Uiteraard hopen ze op een goed gevuld theater, maar vooral een geweldige sfeer. De band speelt nummers van artiesten zoals Bruce Springsteen, Bløf, U2, Skik en The Beatles.

Akoestisch

Bar & Booz is recent de weg ingeslagen van de semi-akoestische muziek en wil hiermee een breed publiek aanspreken. ‘Niet voor niets worden we regelmatig gevraagd voor optredens.’ Het openluchttheater is vrijdag vanaf 20.00 uur geopend. Bij onverhoopt slecht weer brengt het theater de belangstellenden via hun Facebookpagina op de hoogte.