Ondernemersgala Meppel maakt genomineerden bekend

Meppel - Het Ondernemersgala Meppel heeft de 5 genomineerden voor de verkiezing ‘ondernemer van het jaar’ bekend gemaakt.

Anouk Dekker van Morgenland Thuisboerderij en Jemako (ZP Meppel), Jürgen Stadtmüller van Stadtmüller Orthopedie en DCTR Shoe (BC Meppel), Albert Jan Vos van Luxor en Postkantoor Meppel (MHV), Arjan Herskamp van Mydatafactory en Calago (ICC Parkmanagement) en Jan Harm Kroes van Bouw en aannemersbedrijf Kroes (HV Nijeveen).

Welke ondernemer de gemeente Meppel dit jaar het beste op de kaart heeft gezet, wordt bepaald door een jury die bestaat uit ambassadeurs van Meppel aangevuld met de winnaar van 2018 Dimitri Nashid Khali van SEM productions.

Festival van geluk

Het gala wordt gehouden op donderdag 10 oktober en is dit jaar onderdeel van Festival van Geluk. In de Grote Kerk wordt een gevarieerd programma aangeboden en verschillende bedrijven en ondernemers worden in het zonnetje gezet. De gemeente Meppel maakt tijdens deze feestelijke bijeenkomst de nieuwe ambassadeurs bekend.

Jonge ondernemer van het jaar

Nieuw dit jaar is de verkiezing ‘jonge ondernemer van het jaar’. Jonge ondernemers in de leeftijd van 15-28 jaar, woonachtig in gemeente Meppel en ingeschreven bij KvK kunnen een video insturen en kans maken op deze fantastische eer. Tijdens het gala zelf wordt de jonge ondernemer gekozen door het aanwezige publiek.