Nieuw bij Korterink: de Skoda Scala

Rouveen - De nieuwe Skoda Scala staat sinds kort in de showroom van autobedrijf Korterink in Zwolle en Rouveen. Als opvolger van de Rapid is de Scala op alle fronten een nog modernere, ruimere en fraaiere auto geworden.

In het nog altijd populaire hatchback-segment neemt de Scala een unieke positie in. Uniek, omdat de nieuwste Skoda net zo ruim en volwaardig is als populaire concurrenten in dit segment en dat vervolgens combineert met de prijs van een auto uit een lager segment. De nieuwe Scala is daardoor een superaantrekkelijke aanbieding bij autobedrijf Korterink.

Van alles het beste

Zo rijd je voor een gunstige prijs in een bijzonder aantrekkelijk gelijnde auto. De Scala is de 1e Skoda met het nieuwe familiegezicht van het merk. De fraai geboetseerde neus herbergt een verchroomde grille en in deze uitvoering full LED-koplampen met cornering-functie. Ook de achterzijde met doorlopende achterruit en centraal geplaatste merknaam is een stilistisch hoogstandje. De hele lijnvoering straalt een zekere klasse uit die de Scala echt op een hoger niveau tilt. Voorwaar een groot pluspunt, dit representatieve en bovenal mooie design.

Mooie materialen

Open het portier en ervaar de hoogwaardige sfeer waarmee het interieur gezegend is. Kijk bijvoorbeeld eens naar de fraai vormgegeven portierpanelen met de gestoffeerde armleuningen. Alles oogt fraai en voelt zeer degelijk. Bovendien zijn er mooie materialen gebruikt en dat geeft een prettige ‘touch’. Die mooie materialen kom je ook tegen op het dashboard dat met z’n prominent geplaatste full colour display eveneens oogt alsof het afkomstig is uit een auto van een veel hogere prijsklasse. Skoda heeft met de Scala een auto in huis die op dit gebied de concurrentie feilloos in de ogen kan kijken. Overigens biedt de auto ruim plaats aan 4 of 5 volwassenen en hun bagage. De passagiers genieten onderweg van een fijne ambiance waarin je het wel een paar uurtjes uit kunt houden!

Vertrouwd

Onder de motorkap van de testauto ligt een 115 pk sterke benzinemotor met turbo. Die zorgt voor vlotte prestaties; de sprint naar 100 km/u is in nog geen 10 seconden achter de rug en waar het kan, is een topsnelheid van 200 km/u mogelijk. Daarbij blijft het brandstofverbruik zeer binnen de perken: in de praktijk zal 1 op 17 zonder meer mogelijk zijn! De auto voelt stabiel en veilig aan en wie eens wat sneller een bochtje wil pakken, zal ervaren dat de Scala een scherp stuurgedrag heeft en een rotsvaste wegligging. Rijplezier en brandstofeconomie gaan hand in hand!

Als moderne middenklasser bezit de Scala alle moderne veiligheidsvoorzieningen zoals hoogwaardige assistentiesystemen als Lane Assist en Front Assist Om het vooruitstrevende karakter verder te benadrukken, kunnen kopers van een SCALA ook kiezen voor adaptieve cruise control, een elektrische bediende achterklep en dynamische richtingaanwijzers.

First Edition voordeel

Snelle beslissers kiezen voor de First Edition-uitvoering. Deze is uitermate luxueus uitgerust. Naast alle luxe van de Style beschikt hij ook over Bluetooth met phonebox (draadloos opladen), DAB+ radio, een dakspoiler in carrosseriekleur en doorlopende achterruit, full LED-koplampen met cornering-functie, LED-interieurpakket, lichtmetalen velgen ‘Stratos’, Sunset en meer. De Scala First Edition is in gelimiteerde oplage beschikbaar bij autobedrijf Korterink voor € 27.560,- rijklaar of vanaf € 349,- met privatelease.

Bij Korterink staat een een nieuwe Scala klaar voor een proefrit.

www.korterink.nl