Powerbank: een krachtpatser onder gadgets

Aangeboden door: Maxilia

Er is bijna niets vervelender dan een telefoon waarvan de batterij bijna leeg is. Helemaal als je net een belangrijk telefoontje moet plegen. We leven in een maatschappij dat we vrij afhankelijk zijn van onze telefoon, we bellen er niet alleen op, maar checken ook het nieuws en social media, luisteren muziek, mailen en sturen er berichten mee.

Ideaal voor onderweg

Niet alleen privé, ook zakelijk worden er heel wat uren op de telefoon besteed. Via apps zoals WhatsApp worden grote deals afgerond. Elkaar bereiken via de mobiele telefoon is dus de normaalste zaak van de wereld tegenwoordig. Werknemers hebben dan vaak ook een privé en zakelijke telefoon. Bereikbaarheid is vaak een must. Wat dan vooral van belang is? Een volle batterij van je telefoon! Een lege batterij is de angst van velen. Een telefoon wordt in de meeste gevallen snel aan de oplader gelegd wanneer men ziet dat er nog maar een paar procent batterij over is. Een andere mogelijkheid is om de telefoon op te laden via een powerbank. Zie het als een (nood)oplader voor onderweg. Je hebt er geen stopcontact voor nodig. Je kunt je telefoon dus opladen waar je ook bent. Ideaal!

Geef een powerbank cadeau

Het geheim van een goede powerbank zit hem in de capaciteit, maar kies jij voor gemak of vermogen? Wat je wensen ook zijn, er is altijd wel een powerbank te vinden die voldoet aan jouw eisen. Wil je een blijk van waardering richting je klanten geven? Geef dan een powerbank als relatiegeschenk. Iets geven waar klanten daadwerkelijk iets aan hebben is dan ook echt leuk. Wil je als bedrijf jouw merk kracht bijzetten? Kies ervoor om de powerbank te laten bedrukken met jouw logo. Het bedrukken van een powerbank kan op verschillende manieren, waaronder digitaal printen en tampondruk. Het is zelfs mogelijk om iets te graveren met een laser.

Optimale laadcapaciteit

Je maakt jong en oud blij met een powerbank. Hoe vaak je de powerbank moet opladen hangt af van twee factoren. Het type telefoon en de capaciteit van de powerbank. Zo kun je met een accu van 1500 mAh je toestel twee keer opladen als je een powerbank hebt van 3000 mAh. Voor een powerbank als relatiegeschenk kun je terecht bij Maxilia. hier vind je een ruim assortiment powerbanks waarmee je jouw klanten kunt verrassen.