Briluniek doet oogmeting 3.0

Meppel - Bij Briluniek kon het publiek donderdag en vrijdag kennismaken met de nieuwe DNEye Pro Scanner. ‘Een soort oogmeting 3.0’, zoals eigenaar Henk Zwiers deze innovatie omschrijft.

‘De DNEye Pro Scanner staat al een paar weken bij ons in de winkel. We hebben eerst de tijd genomen om het apparaat zelf goed te leren kennen. Er komt nogal wat bij kijken namelijk’, legt Henk uit.

‘Dankzij de DNEye Pro scanner gaan de oogmetingen nu nog een stapje verder. ‘Met dit oogmeetapparaat meten we zeker 30 keer nauwkeuriger. Tot op heden kon een goede opticien 3 oogfouten corrigeren. Dankzij de DNEye Pro scanner, corrigeren we er nu 20. Briluniek wil altijd meegaan met de nieuwste innovaties om klanten de best mogelijke kijkoplossing aan te kunnen bieden. Daarom is de DNEye Pro scanner vanaf heden een vast onderdeel in het onderzoek. Een oogmeting 3.0.’

Donderdag en vrijdag werd het apparaat bij het publiek onder de aandacht gebracht. ‘Het was een groot succes’, blikt Henk trots terug. ‘Er waren 3 specialisten aanwezig die de mensen uitleg gaven over de DNEye scanner, in de winkel en in een speciaal ingerichte caravan. Ieder kwartier werd er zowel binnen als buiten een oogmeting gedaan. De winkel was dus goed gevuld!’

Wie zijn of haar ogen ook eens nauwkeurig wil laten testen, kan terecht bij Briluniek: (0522) 261650, kijk op www.briluniekmeppel.nl of bezoek de winkel aan de Hoofdstraat 38.