Actie met Meppelbonnen krijgt vervolg

Meppel - De Meppelbon is inmiddels een begrip. De Meppelbonnen worden positief ontvangen, het initiatief van de Meppeler Handelsvereniging krijgt daarom dit jaar weer een vervolg.

‘Door iemand een Meppelbon cadeau te geven, heb je een uniek geschenk, stimuleer je de lokale economie en kunnen leuke activiteiten in Meppel worden georganiseerd’, vertelt Sjouke koopmans namens de MHV. ‘Hoe meer Meppelbonnen in omloop, hoe meer er wordt besteed bij lokale ondernemers, de leden van de Meppeler Handelsvereniging (MHV). Ondernemers kunnen dat zelf bevorderen door ook hun medewerkers en relaties deze bon cadeau te doen voor bijvoorbeeld de kerstdagen. Op deze manier bieden we een kerstpakket met dubbele waarde.’

Stimulans voor lokale ondernemers

De MHV zocht in 2013 naar mogelijkheden waarmee bedrijven, instellingen en de lokale ‘kleine’ ondernemers meer voor elkaar kunnen betekenen in Meppel. Een grote instelling in Meppel zag het idee van de Meppelbonnen wel zitten en schonk haar medewerkers eind 2013 een feestelijk pakketje met Meppelbonnen. Inmiddels hebben vele bedrijven en instellingen hun voorbeeld gevolgd. De bonnen zijn een mooie impuls voor de middenstand, leuk voor de medewerkers en zorgen indirect ook voor meer activiteiten in Meppel. De bonnen zijn namelijk uitsluitend te besteden bij de leden van de Meppeler Handelsvereniging. Veel winkeliers zijn lid van deze vereniging.

Bedrijven en instellingen kunnen bonnen aanschaffen ter waarde van 5, 10 en 20 euro. De Meppelbonnen 2019/2020 zijn in te leveren tot en met 31 december 2021. Ook particulieren kunnen de bon inmiddels kopen. Dit kan bij Riemer Barth Boekhandel aan de Woldstraat 5.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sjouke Koopmans, hij is verantwoordelijke voor De Meppelbonnen van MHV: info@pietkoopmans.nl of (0522) 252753. Kijk op Kijk op www.mhv-meppel.nl/meppelbon voor meer deelnemende winkeliers.