Advocaten gaan samenwerking aan

Meppel - Sinds 1 september heeft mr. Philine Elzerman zich als advocaat aangesloten bij Hallmans advocaten & mediators. Het voormalige familierechtkantoor bestaat nu uit vier advocaten.

Mr. Philine Elzerman is 17 jaar advocaat geweest bij Benthem Gratama Advocaten in Zwolle. Ze kwam al zeer regelmatig in Meppel en was al lid van de Businessclub. ‘Meppel is een prachtige stad met veel leuke evenementen en veel enthousiaste bedrijvigheid.’ Philine is specialist arbeidsrecht en huurrecht. Door de komst van Philine heeft het kantoor de belangrijkste expertises in huis om cliënten optimaal te kunnen bedienen. Dit met behoud van de voordelen van een kleiner kantoor.

Als mediators zijn de advocaten bovendien in staat om conflicten om te buigen tot oplossingen wanneer een procedure niet noodzakelijk is. Mocht een procedure onontkoombaar zijn dan is de ruime ervaring, (de bundeling van) kennis en het uitgebreide netwerk een krachtige basis waarin het beste resultaat bereikt kan worden.

Hallmans advocaten & mediators bestaat uit Philine Elzerman, Judith Veldhuis-Lampe, Trea Meier en Ruth Olie-Hallmans en is gevestigd in de voormalige Hummelschool in de Gasfabriek Meppel.