Najaarsshow bij Gebben Motoren

Rogat - Gebben Motoren in Rogat houdt zaterdag 5 oktober en zondag 6 oktober een grote najaarsshow. Er zijn demomodellen met flinke kortingen, pakketkortingen en bezoekers kunnen taxfree shoppen op kleding en accessoires.

Als grootste Yamaha-dealer van Nederland, heeft Gebben Motoren een breed aanbod van Yamaha motoren in alle prijsklassen. Gebben Motoren is en blijft een trendsetter. Robert Dijkman: ‘Dit seizoen brengen wij de Yamaha MT07 en de MT09, die gespoten zijn in specifieke kleuren, die wij zelf hebben bedacht. Die zijn te zien tijdens de najaarsshow, Evenals de R1, R6 en R3, die vanaf eind 2019 leverbaar zijn. Er komen in 2020 nog veel meer nieuwe modellen aan. We hebben al een preview gehad en we zijn blij met de kwaliteit en power die deze nieuwe types weer laten zien.’

Valentino Rossi

Er zijn dit weekend dus genoeg blikvangers in Rogat te zien. Trots meldt Robert Dijkman dat de motoren van niemand minder dan Valentino Rossi en Michael van der Mark in de showroom zijn te bewonderen. Verder zijn er klassiekers van Yamaha te zien.

Gebben Motoren heeft niet alleen veel acties op nieuwe motoren, kortingen om demomodellen en kleding en parketkortingen op diverse modellen, ook is er een flinke voorraad van mooie jonge en exclusieve occasions met een goede historie. ‘Wij kopen in op een bijzonder niveau en hebben daarvoor ons eigen netwerk in heel Europa’, licht Robert Dijkman toe.

Winterbeurt en –stalling

Het grote pand in Rogat biedt ruimte aan een uitgebreide winterstalling. Voordat de motor gestald wordt, krijgt het een winterbeurt. Door een algehele technische controle en vervanging (motorolie, remvloeistof) is de motorfiets rijklaar voor het voorjaar.

Stef Pastoor catering zorgt voor koffie, thee, lekkere broodjes en heerlijke soep. DJ Bart Kiers verzorgt de muziek. De najaarsshow is zaterdag 5 en zondag 6 oktober van 10.00 tot 16.00 uur. www.gebbenmotoren.nl