Zes families verdienen Pluim door inleveren lege batterijen

Meppel / Nijeveen / Zuidwolde - Vijf families uit de gemeente Meppel en een familie uit de gemeente De Wolden hebben een Pluim verdiend met het inleveren van lege batterijen. Een Pluim is een prijs uit de landelijke campagne ‘Lege batterijen? Lever ze in en WIN!’ van Stibat.

Het gaat om de familie Kroeze en mevrouw Roelevink uit Nijeveen, de families Hoevenberg, mevrouw Boiter en mevrouw Kollen uit Meppel en de familie Bijl uit Zuidwolde.

Stibat zamelt zo veel mogelijk batterijen in voor recycling. Onder de ingeleverde batterijen worden er iedere maand honderd cadeaubonnen van € 25, twee reischeques van € 500 en een reischeque van € 1000 verloot. De batterijen zijn in te leveren (in een zakje met naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer) bij ruim 25.000 inleverpunten van Stibat, te vinden bij onder andere supermarkten, bouwmarkten en drogisterijen.

Met de Pluim kiest de ontvanger zelf een cadeau uit de honderden bestedingsmogelijkheden, bestaande uit belevenissen, producten en goede doelen. Er zijn Pluimen in verschillende prijsklassen. Winnaars krijgen een Pluim die bij besteding € 25 waard is.