Brasserie OER houdt Amerikaanse dag

Havelte - De herfstvakantie start bij Brasserie OER met een Amerikaanse dag. Op zondag 20 oktober dompelt OER zich onder in de sfeer van de jaren vijftig tijdens de Amerikaanse dag.

Vetkuiven, Rock & Roll en leuke kinderactiviteiten (vanaf 11.00 uur) sieren het terras. Een bruisende start van de herfstvakantie en een leuke dag voor jong en oud.

Vanaf 15.00 uur kan iedereen swingen op de beste Rock & Roll, Country en Americana muziek. El Jackson brengt nummers ten gehoor van onder andere Johnny Cash, Janis Joplin, Wanda Jackson, Elvis, Tammy Wynnette en CCR.

Expeditie bolderkar

Op donderdag 24 en vrijdag 25 oktober is er speciaal voor kinderen Expeditie bolderkar dwars door het gebied. Met een grote bolderkar gevuld met spelletjes en opdrachten struin je dwars door de natuur, tijdens een tocht van circa 3 km. Tijdens deze wandeltocht maak je kennis met het Holtingerveld in de herfst en misschien kom je de schapen nog wel tegen? Na afloop is er voor ieder kind OERfriet of pannenkoekjes. De expeditie start beide dagen om 11.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelden: info@brasserieoer.nl of via Facebook (BrasserieOER)