Huidtherapie Meppel houdt een open dag

Meppel - Huidtherapie Meppel houdt op zaterdag 26 oktober een open dag. Tussen 10.00 en 15.00 uur kunnen belangstellenden binnenlopen om in de praktijk te kijken. Ook wordt er vrijblijvend advies gegeven door ervaren huidtherapeuten en zijn er laserdemonstraties voor ontharing.

Huidtherapeuten Corine Borst en Melanie Schepers hebben onlangs de praktijk Huidtherapie Meppel in gezondheidscentrum de Reest, aan de Zuiderlaan 136, geopend. Beiden merken dat huidtherapie nog redelijk onbekend is in Meppel. En dat terwijl veel mensen baat hebben bij een huidtherapeutische behandeling en er zowel medisch als cosmetische problemen kunnen worden verholpen.

Therapie

Mensen kunnen bij de huidtherapeut terecht voor onder andere: oedeemtherapie, littekentherapie, ongewenste haargroei, acne, huidverbetering, aanmeten van hulpmiddelen zoals borstprotheses en therapeutisch elastische kousen.

‘Bent u benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs tijdens de open dag en wij kunnen uw vragen direct beantwoorden.’

Meer informatie op www.huidtherapiemeppel.nl