Last van vlooien? Zo bestrijd je ze!

Aangeboden door: Ongediertebestrijden.com

Het is erg vervelend als je last hebt van vlooien. Daarom is het belangrijk om zo snel mogelijk iets te doen aan het vlooien probleem.

Vlooien behoren officieel tot de gevleugelde insecten, maar hebben zelf geen vleugels. Ze gaan door als bloedparasieten en zijn bij mens én dier een belangrijk soort ongedierte. Erg vervelend dus. Maar hoe bestrijd je deze vlooien precies en wat kun je er allemaal aan doen? In dit blog lees je meer over het bestrijden van vlooien

Hoe verspreiden vlooien zich?

Hoe kunnen vlooien zich verspreiden als ze geen vleugels hebben? De vlooien hebben krachtige springpoten waarmee ze zich kunnen verspreiden. Ondanks dat vlooien super klein zijn, kun je ze wel herkennen. Vlooien zitten niet alleen in bijvoorbeeld je haren, maar ze kunnen ook bijten. De vlooien zuigen dan je bloed. In principe leven de vlooien niet op een persoon, maar op de grond, in naden en kieren van je huis of op de slaapplek van bijvoorbeeld je hond of kat. Alleen wanneer ze de behoefte aan bloed hebben zullen ze iemand bespringen en bloed zuigen.

Vlooienbeten

Beschik je over verschillende soorten bultjes op je huid? Dan moet er direct iets gedaan worden aan de vlooienplaag. Weet je niet zeker of deze bultjes van een vlooi zijn? Dan kun je altijd even de huisarts om advies vragen. Zij kunnen snel genoeg vaststellen of je vlooien hebt of dat het iets anders is. Mocht het daadwerkelijk een vlooienbeet zijn, dan is het belangrijk om direct actie te ondernemen. Het zelf bestrijden van vlooien wordt niet aangeraden, dus neem contact op met specialisten die precies weten wat ze moeten doen om deze vlooien te bestrijden.</p>

Het bestrijden van vlooien

Heb jij dus last van vlooienbeten en wil je zo snel mogelijk de vlooien bestrijden? Dan kun je specialisten benaderen die ongedierte bestrijding. Deze specialisten kunnen lokaal optreden en je kunt binnen 24 uur nog een afspraak maken, waardoor jij binnen de kortste keren van je vlooien af bent. Wacht hier dus vooral niet te lang mee, want niks is zo vervelend als vlooien.