Deelnemers Hunted verstoppen zich in Ruinerwold

Ruinerwold - In het NPO3-programma Hunted proberen 13 burgers 3 weken lang van de radar te blijven. Dat lijkt deelnemers Geert Jan en Lars te lukken. Gisteravond zag de kijker hoe de vrienden aanklopten bij een boerderij in Ruinerwold.

De vrienden herinneren zich in de 3 afleveringen van het programma dat ze ooit een vriend hebben opgepikt bij een boerderij in Ruinerwold. Vol goede moed gaan ze op zoek naar de juiste woning. Aan de Weidenweg vinden ze de boerderij, waar familie van die vriend woont. De bewoonster belt hem met de boodschap dat ze een verrassing heeft en dat hij na zijn werk even langs moet komen. Op het hoofdkwartier van de Hunters wordt het telefoontje onderschept. Zitten de mannen wel echt zo veilig op het platteland en lukt het ze om van de radar te blijven?

Hunted

De 13 doodgewone burgers slaan tegelijkertijd op de vlucht. Ze moeten 500 uur uit handen blijven van een team specialisten. Dat is een hele uitdaging, want in Nederland hangen heel veel camera’s. Met iedere stap die de deelnemers zetten, worden sporen achtergelaten. De voortvluchtigen mogen niet langer dan 48 uur op dezelfde plek verblijven en het land niet verlaten.

Hunted is iedere maandag om 20.25 uur te zien op NPO3.