‘Clubheld van het jaar’ gaat van start in gemeente Meppel

Het geven van trainingen, bardiensten draaien, administratieve genomen van het wassen van de teamshirts: niks is te veel voor de clubheld. Elke vereniging heeft wel een vrijwilliger die zich moeiteloos inzet en onmisbaar is voor de club. Vanaf vandaag kan er gestemd worden op de Clubheld van het Jaar 2019.

De Rabobank, het AD, NOC * NSF, Kunstbende en LKCA willen de sport- en cultuurclubs in de gemeente Meppel een podium bieden en de clubhelden in het zonnetje zetten. Vanaf vandaag kan iedereen zijn van haar clubheld nomineren voor de titel Clubheld van het Jaar 2019 via: www.clubheldvanhetjaar.nl.

Nederland telt ruim 50.000 verenigingen en stichtingen. Sociale ontmoetingsplaatsen waar mensen samen sporten, muziek maken, acteren, dansen van kunst maken en waar talent opgeleid wordt. Samen bereik je meer dan alleen en daarom krijgen sport- en cultuurclubs in de gemeente Meppel in deze officiële verkiezing een podium aangeboden en worden clubhelden in het zonnetje gezet.

Vanaf vandaag tot en met zondag 10 november kan iedereen in de gemeente Meppel zijn of haar clubheld nomineren. Stemmen op de clubhelden kan vanaf maandag 28 oktober tot en met maandag 2 december. Hoe meer stemmen de clubheld krijgt, hoe groter de kans dat hij of zij zich ‘Clubheld van het Jaar 2019’ mag noemen.

Op dinsdag 17 december komen alle provinciewinnaars bij elkaar en mag de club de deskundige jury in 5 minuten overtuigen waarom hun clubheld de titel verdient. Na de pitches overlegt de vakjury kort en wordt bekendgemaakt wie zich ‘Clubheld van het jaar 2019’ mag noemen en een groot gratis feest mag organiseren voor de hele club.