Berkenhorst viert een feestje voor juf Ellis

Staphorst - Juf Ellis Slim, werzkaam op obs De Berkenhorst in Staphorst, is woensdag 30 oktober maar liefst 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Het feestje werd dinsdag alvast gevierd.

Juf Ellis is haar carrière begonnen in de provincie Groningen, waar ze bij verschillende gemeentes eerst invalwerk heeft gedaan en tenslotte een vaste aanstelling kreeg. In 1996 heeft juf Ellis de overstap gemaakt naar de gemeente Meppel, waar ze uiteindelijk terechtkwam op de Havelterbergschool, een school voor asielzoekerskinderen.

In de afgelopen jaren is Ellis werkzaam geweest bij Stichting Promes op onder andere De Woldstroom, obs Sprinkels en de afgelopen jaren op obs de Berkenhorst. Hier begeleidt ze als onderwijsassistent verschillende leerlingen uit alle leerjaren. Juf Ellis staat bekend als een lieve juf, een betrokken collega, met veel humor.

Feest

Dinsdag is juf Ellis in het zonnetje gezet door alle leerlingen van de school en haar collega’s. ‘s Middags is zij op feestelijke wijze van huis opgehaald door de directeur en een leerling die zij intensief begeleidt. Bij school aangekomen is juf Ellis feestelijk onthaald, waarna ze overladen is met cadeautjes van de alle kinderen. Tenslotte zongen de meesters een juffen een mooi lied voor Ellis. Na schooltijd was er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje juf Ellis te feliciteren. Hoera voor juf Ellis.