Groothandel Soer houdt ‘Super Zaterdag’

Meppel - Winkel en groothandel Soer aan de Oliemolenweg 10 in Meppel houdt zaterdag 9 november een ‘Super Zaterdag’. ‘Deze dag willen we alle vaste klanten bedanken én nieuwe klanten laten kennismaken met ons uitgebreide assortiment’, vertelt medewerker Rick de Boer. ‘We geven iedereen een korting van 10 procent. Daarnaast zetten we de klanten een heerlijk broodje hotdog voor.’

E. Soer B.V. is onder andere gespecialiseerd in aanhangwagenonderdelen, garage- en werkplaatsuitrusting, gereedschap en spuitbussen. ‘Tja, wat verkopen we eigenlijk niet’, lacht De Boer. ‘We hebben van alles op gebied van automotive, trailers, banden, wielen, gereedschap, huis en tuin. Ook hebben we een landbouwgedeelte. Daar is het 42 jaar geleden allemaal mee begonnen.We zijn een bedrijf voor iedereen. Er liggen ruim 8500 artikelen op voorraad in ons magazijn. En als we iets niet hebben, dan kunnen we het vaak wel bestellen.’ Naast de winkel met showroom en het magazijn heeft Soer ook een webshop: www.soer.nl.

Op de Super Zaterdag is de groothandel op industrieterrein Oevers B geopend van 8.30 tot 14.00 uur. ‘Klanten krijgen 10 procent korting op al hun aankopen. Bij besteding vanaf 25 euro krijgen zij een gieter cadeau. Bij besteding van 50 euro of meer een gereedschapskoffer met een tang en een inbussleutelsetje. We hopen veel bestaande klanten en nieuwe gezichten te verwelkomen op deze actiedag’, zegt Rick de Boer.