Salon Images uit Nieuwleusen wint goud

Nieuwleusen - Sabine Versteeg-Huisman van Salon Images uit Nieuwleusen, heeft zondag de Golden award in de categorie ‘creative’ op haar naam gezet. Zij reist in maart naar Sevilla om Nederland te vertegenwoordigen bij de internationale Trend Vision awards.

‘Ik hoopte op een bronzen award, maar de concurrentie is groot. Je staat met de beste 9 deelnemers van Nederland in de finale. Maar goud... Dat is gewoon een droom die werkelijkheid wordt!’ laat een enthousiaste Sabine Versteeg weten.

Award

Coty Professional Beauty’s TrendVision Awardshow vond dit jaar plaats in een uitverkocht NBC congrescentrum. Presentatie van het event was dit jaar in handen van presentatrice Iris Rulkens, onder andere bekend van RTL Lifestyle Xperience en het online programma Gangmakers.

De 18 getalenteerde hairstylisten en kleurexperts maakten kans op de bronzen, zilver en gouden award in twee categorieën. De creaties werden door een 8-koppige vakjury beoordeeld.

Belangrijke criteria voor de vakjury waren originaliteit, draagbaarheid, creativiteit, kleurgebruik en vakmanschap. Jurylid Danielle Kil: ‘De kandidaten hebben dit jaar enorm veel tijd en aandacht besteed aan presentatie. Dat hebben ze echt uitmuntend gedaan. Ik zie enorme groei bij de kandidaten. De verbale communicatie naar de juryleden toe, het concept, de storytelling; het kwam allemaal prachtig samen.’

Salon images

Salon Images wist zich met 3 kapsters te plaatsen voor de finale door middel van een foto-inzending, Helaas vielen Joëla en Jeanine niet in de prijzen. ‘Maar om op dit podium ons werk te presenteren is al fantastisch. En dan nog een feestje vieren omdat Sabine goud heeft gewonnen. Het is zo gaaf om dit met collega’s te doen’, aldus Joëla.

Salon Images is gevestigd aan de Burgemeester Backxlaan 3 in Nieuwleusen.