Circus Bossle komt naar Meppel

Meppel - De Duitse circusfamilie Bossle speelt van donderdag 14 tot en met zondag 24 november in Meppel. Het circus zet de grote tent op op het grasveld aan de Prinses Marijkestraat, achter Schouwburg Ogterop.

Het publiek in de tent waant zich in een wereld vol rood pluche en klatergoud. Circus Bossle is vintage, kitsch, kneuterig, kunstig en daardoor vrolijk en gezellig. Het circus zoekt interactie met het publiek in een huiskamersfeer, zodat iedere bezoeker zich thuis en betrokken voelt.

Dieren

De dieren zijn de belangrijkste pijlers in de show. Er wordt onder andere gespeeld met paarden, honden, lama’s, geiten en pony’s.

In het programma, dat anderhalf uur duurt, wordt ook gejongleerd. Loreen jongleert met haar voeten in plaats van met haar handen. Haar broer Leon stapelt een piramide van maar liefst zeven stoelen op elkaar, om deze vervolgens op zijn kin te laten balanceren. Hun nicht Vanessa danst hoog over een koord, zonder vangnet of zekeringslijn. Vader van de achtkoppige circusfamilie is Clown Otto, hij ‘onderbreekt’ regelmatig de voorstelling.

Voorstellingen

De reeks voorstellingen, waarbij de muziek nog live wordt gespeeld door het one-man orkest van oom Rolf, begint op donderdag 14 november om 17.00 uur. Daarna wordt er vrijdag 15 november om 17.00 uur, zondag 17 november om 11.00 uur, donderdag 21 november om 17.00 uur, vrijdag 22 november om 17.00 uur, zaterdag 23 november om 15.00 en 19.00 uur gespeeld. De laatste voorstelling is zondag 24 november om 11.00 uur.

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa van het circus op locatie. De circuskassa is op voorstellingsdagen geopend van 11.00 tot 12.00 uur en vanaf 60 minuten voor aanvang van iedere voorstelling. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van het circus www.facebook.com/circusbossle.


MEER LEZEN?
Mis niets van het nieuws uit Meppel en omgeving!